24.06.2012

yeni bi' şey


Herkese merhaba,

Uzun aralıklar vererek post yaptığım son günlerin sebebi, yeni bir site hazırlığında olmamdandır :) Geçtiğimiz kıştan beri aklımda olan ama "olur mu ki!, nasıl olur?" demekten işe girişemediğim bu geçen günler sonucu nihayet geçtiğimiz ay kolları sıvadık. Çoğul konuşuyorum çünkü birbirinden şahane arkadaşlarım tüm teknik konularla yakından ilgilendiler ve Moda Göre Takıl'ın yeni halini yapmama büyük destek oldular.Oscar konuşmasına doğru gidecek bu mevzu herhalde... Manevi destek verenleri de unutmak mümkün değil tabi diyerek artık sizleri modagoretakil.com 'a beklemek istediğimi belirtmek isterim.

İçerikte de değişiklikler var tabi.Modaya ilave kültür-sanat halleri de sitede olacak.Kendimce bir şeyler yazacağım işte.Site açma işine girişmemim en büyük nedenlerinden birisi de birbirinden farklı bin tane hesapta yazı yazmak yerine hepsini bir çatı altında toplayıp, derli toplu bir iş olsun isteğidir.

Heyecanlıyım, mutluyum, siteye alışmaya çalışıyorum bunun gibi çeşitli haller yaşamaktayım.

3,5 yıldır blogspot üzerinden girdiğim postlar, hepinizi çok seviyorum, meselem sizle değil :)

Umarım daha iyi olur her şey. Blogspot'u komple kapatıp gitmedim daha, alışma sürecini atlatana kadar, sitede yer verdiğim postları buraya da gireceğim.Sonra zamanla hoppp , yeni siteye :)

Böyle işte... Yeni sitede bekliyorum hepinizi:) Yorumlarınızla destek olursanız da çok memnun olurum.Görüşürüzzzzz


12.06.2012

derleme - toplama 17


Sebebi sıcak mıdır, yoksa durgun geçen bir yaşam mıdır bilinmez, bloga post yapmama isteğine bürünmüş durumdayım.Aklımda başka işler olmasından da kaynaklı olabilir. Şimdilik sakin geçecek gibi blogta hayat.Ama şimdilik :))

Derleme-toplamaya devam tabi,

Tepe taklak duran kız, benimle alakası olmayan bir kız.Kıskandığım bir kız ayrıca.
Bileğe takılan şeylere yenilerini eklemek de bir derleme - toplama çeşididir.
Sonracığıma Grizine'de yazılan yazılar da bu toplama işine girdi çoktan.
..ve tabi ki, 3 top dondurma.

Burası çok sıcak, değil mi ki sıcağı güle oynaya çağırdığım günler dün gibi aklımda, al bakalım diyorum kendime!!!!! :)

The Road isimli filmi izledim bir de, güzeldi. Haydi görüşmek üzere.


5.06.2012

bunlar güzel işler

Çok sevdiklerimden olan sevgili Ferhan (İconjane) ve Billur (Off Ne Giysem) uzun zamandır sosyal medyada meraklanmamızı sağlayan ve çeşitli ipuçları ile heyecanı arttıran durumu açıklıyorlar sonunda:)

Neyin Peşindeler?

İşte neyin peşindeler tam olarak yarın öğreneceğiz. "Bu kızlar ne yapmış ki" diyenler, sabah 09:00 civarlarında,  MyMija online alışveriş butiğinde buluşalım emi.Aşağıda da Lansman videosu var.İzleyelim, neyle karşı karşıya olduğumuzu bilelim:)