31.03.2014

Aloe Vera içerikli temizleme mendili

Anavatanı Meksika’da özenle yetiştirip işlediği Aloe Vera’nın en büyük üreticisi LR, Aloe Vera içeren temizleme mendilleri ile günün yoğun temposu içerisinde kendilerine vakit ayıramayan ve gün sonunda cilt temizliğine enerjisi kalmayan kadınların vazgeçilmez ürünü olmayı hedefliyor. 


LR Aloe Vera Yumuşak Temizleme Mendilleri sporda, seyahatte, çalışma ortamında makyaj ve yüz temizliğinde pratiklik sağlarken, bakım yapan Aloe Vera özüyle cildi yatıştırarak ipeksi bir his veriyor.


LR Yumuşak Temizleme Mendilleri: 11,50 TL

29.03.2014

L’Oréal Paris'in yeni yüzü: Zoe Saldana

Avatar filmindeki rolüyle unutulmazlar arasına giren oyuncu Zoe Saldana, L’Oréal Paris'in yeni yüzü oldu. 

İlerleyen günlerde bol bol kendisini görüyor olacağız. 





28.03.2014

Kırmızı ve tonları

Asla vazgeçemeyeceklerimiz arasında yer alan kırmızı ruj, her tonundan makyaj çantamıza eklemek istediklerimizden. Özellikle göz makyajını sönük yaptığımız günler bir numaralı can yoldaşımız olmakta. Bizim favorimiz Clinique'den yana!



TOUCHE ECLAT 22. YILINI KUTLUYOR!

TOUCHE ECLAT 22. YILINI KUTLUYOR!

1992. Her daim öncü olan Yves Saint Laurent Touche Eclat’yı yarattı. 

2014. Kült ürün Touche Eclat tam 22 yıldır kadınların hayatlarını aydınlatıyor.



Renklerle bir moda aksesuarı gibi oynamak için ilk adım; cildinizin doğal güzelliğini saklamadan yüzünüzü aydınlatmaktır. Makyajı gerçek kimliğinizi ortaya çıkarmakta daha etkili kullanın. Yves Saint Laurent makyaj felsefesi daima standatlara ve tek tip görünümlere meydan okuyan bir anlayış içerisindedir. 

Misyonu? 
Başlıca ürünlerin kullanımını mükemmel kılarak, kadının, ona kişilik kazandıran hatlarının güzelliğini ön plana çıkartmaktır.




Sihirli bir kalem!

1992 yılından beri, TOUCHE ÉCLAT cildin güzelliğini ortaya çıkararak, kadınların cildini aydınlatıyor. Her an kullanıma hazır ve dünyada her 10 saniyede bir satılan kadınların gizli güzellik aksesuarı tartışmasız bir star. Işık sihirbazı bu ürün, güzel bir ten için asli bir ürün.



Onu bu kadar eşsiz kılan nedir?

Makyajda gerçek bir devrim yaratan TOUCHE ÉCLAT kadınlar için vazgeçilmez olan güzelliğe yeni bir yaklaşım olarak lanse edildi: Donuklukla her zaman ve her yerde gizlice savaşan çok maharetli fırçasıyla, gerekli olan her bölgede doğru miktarda aydınlık etkisi için özel tasarlanmıştır.


Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 105 TL


27.03.2014

parfüm değiştirme vakti

Baharın gelmesiyle birlikte kışlık kıyafetlerden kurtulmaya başladık nihayet. Kıyafetler haricinde güneşi görür görmez parfüm değiştirme hallerimiz de yine su üstüne çıktı ve bu sefer nasıl bir değişim yapsak karar verememekteyiz. Ama tercihlerimizi aza indirmeyi başardık. Aşağıdakilerden bir şeyler seçmek için kolları sıvadık!

Sizin bir öneriniz var mı?



26.03.2014

Saç Tebeşiri

The Body Shop’un 2014 ilkbaharı için sınırlı sayıda üretilen parabensiz ürünü Hair Chalk, bizim merak ettiğimiz ürünlerden. Pembe ve parlak mavi renkli saç tebeşirleri olan bu özel ürün, kalıcı saç boyasına ihtiyaç bırakmıyor.

Tek rengin hakimiyeti, gölgeli görünümler veya iki rengin harmonisi ile farklı kullanım şekillerine sahip olan Hair Chalk size eğlence vaad ediyor. Pratik uygulanma ve çabuk çıkarılabilme özellikleriyle de bu sezon kıyafetlerinize eşlik ediyor.





Nasıl uygulanır?
Hair Chalk saç tebeşirleri kolayca uygulanabiliyor. Tebeşir tozları için omuzlarınıza bir havlu yerleştirdikten sonra bir tutam saçınızı ayırabilirsiniz. Ardından tebeşirin renkli kısmını saçlarınıza hafifçe bastırarak sürebilir, sonrasında ise saç spreyi ile rengi sabitleyebilirsiniz. Hair Chalk’ı arındırmak için yalnızca şampuanla saçlarınızı yıkamanız yeterli.

Şu an tüm The Body Shop mağazalarında satışta olan Hair Chalk ürününün fiyatı: 29,90 TL

25.03.2014

Yeni Chloé Parfümünün Kampanya Yüzü Clémence Poésy‏

Ekim 2014’te Türkiye’de satışa sunulacak olan yeni Chloé parfümünün reklam kampanyası yüzü Fransız oyuncu Clémence Poésy oluyor.
127 Saat ve Harry Potter serisi gibi önemli yapımlarda boy göstererek dünya çapında ün kazanan Fransız aktrist 2008 ve 2010 yılları arasında Chloe Sevigny ve Anja Rubik ile Chloé Eau de Parfum kokusu için reklam kampanyası yüzü olarak kameralar karşısına geçmişti.


Coty Prestige Başkan yardımcısı Françoise Mariez’in  “Fransız cazibesini tam anlamı ile yansıtan bir yüz. Doğal bir feminenliği ve çekiciliği var.” sözleri ile tanımladığı aktristin oynadığı reklam kampanyası Eylül 2014’te gösterime sunulacak.

Kuru Saçlar İçin!

Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman Fransız PHYTOSOLBA Laboratuvarları tarafından üretilen PHYTO 9 formülündeki nemlendirici ve besleyici özelliklere sahip 9 ayrı bitki ekstresi sayesinde çok kuru saçları nemlendiriyor.



Makademia yağı ve sarı kantaron ile zenginleştirilmiş formüllü PHYTO 9 soya, söğüt, ıhlamur, dulavratotu ve ebegümeci özleriyle saç tellerindeki optimum nem seviyesini ayarlıyor. Phyto 9, 9 ayrı bitki özü içeren formülüyle çok kuru saçlara ihtiyacı olan nemi, beslenmeyi ve onarımı sağlarken saça muhteşem bir parlaklık ve canlılık kazandırıyor.

PHYTO 9 ÇOK KURU SAÇLAR İÇİNBİTKİ ÖZLÜ GÜNLÜK BESLEYİCİ KREM, 55 TL


24.03.2014

Sephora “The Beauty Week” ile Moda ve Güzellik Şöleni…

Güzellik tutkunlarının vazgeçilmez haz noktası Sephora, moda haftalarından esinlenerek yarattığı “Sephora The Beauty Week” etkinliğinin bu yıl ikincisini hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan etkinlik, bu yıl 25 Mart Salı günü Sephora İstinyePark Mağazası’nda gerçekleşiyor. InStyle Türkiye, tasarımcı Meltem Özbek, Make Up For Ever ve Bumble and bumble katkılarıyla gerçekleşecek etkinlik ile katılımcılara moda ve güzellik şöleni hazırlanıyor.



Sezonun en hit makyajları Make Up For Ever make-up artistleri tarafından katılımcılara uygulanırken, bu çarpıcı makyajlar Bumble and bumble ürünleriyle HANDE&HALUK kuaför salonu saç uzmanları tarafından şekillendirilen saçlarla taçlanacak. Modacı Meltem Özbek’in tasarımlarıyla renklenecek olan etkinlikte, InStyle dergisi güzellik editörleri de sezonun en trend güzellik ipuçlarını Sephora severler ile paylaşacak. Etkinliğe isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
Sephora, moda ve güzellik ile ilgili trendleri takip eden ve keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi “Sephora The Beauty Week”e davet ediyor.



Sephora The Beauty Week
Yer      : İstinyePark AVM / Sephora Mağazası
Tarih   : 25 Mart 2014 Salı
Saat    : 16:00 – 20:00

21.03.2014

SEPHORA ROUGE INFUSION ile KALICI ve GÖRKEMLİ STİL

Sephora, kalıntı bırakmayan dokusu ile 10 saat kalıcılık sunan yeni ruju Rouge Infusion ile www.bukombin.com ‘da özel bir projeyi hayata geçiriyor. Sephora, en kalıcı ve görkemli kombini yapan güzellik tutkunlarına muhteşem bir hediye paketi kazanma şansı sunuyor.

20 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Sephora Türkiye facebook sayfasını beğenerek www.bukombin.com sayfasında en kalıcı ve görkemli kombinini yapıp paylaşanlar arasında jürinin seçtiği 1.’ye  300 TL., 2.’ye 250 TL ve 3.’ye 200 TL’lik Sephora hediye paketi armağan edilecek. 


Sephora Rouge Infussion = Dudak Mürekkebi
Doğal görünümlü dolgun dudaklar her kadının hayalidir. Estetik operasyon olmaksızın çarpıcı dudaklara kavuşmak artık Sephora ile hayal olmaktan çıkıyor. Son iki sezondur öne çıkan cesur ve çekici dudaklar, Sephora Rouge Infusion ile gerçeğe dönüşüyor.
Hem eğlenceli hem de pratik kullanım sunan ürün, dudak çizgileriyle mükemmel uyum sağlıyor. Özel renk pigmentleri sayesinde anında etki gösterirken, belirgin renkler sunuyor. Ürünün pembeden turuncu ve kırmızıya uzanan 14 farklı renk seçeneği bulunuyor. Canlı ve çekici bir ruj deneyimi sunan Rouge Infusion, kolay uygulanabilir yapısıyla da dudaklarda 10 saate* kadar kalıcılık sağlıyor.  Dudakları nemlendirerek bakım yapan ürün, ergonomik tasarımıyla portföy çantalar da bile rahatlıkla taşınıyor.








19.03.2014

Zeytinyağlı ile gelen hijyen ve bakım elinizin altında!

Ege’nin bereketli topraklarından elde edilen doğal zeytinyağının mucizevi etkisini içeren Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun ile Doğal Zeytinyağlı El ve Vücut Losyonu, 2 ml’lik pratik cep ambalajları ile bebeksi canlılık ve yumuşaklığı her an yanınızda taşımanıza olanak tanıyor.



http://shop.eyupsabrituncer.com/ adresinde cep boyuyla satışa sunulan özel paketler yalnızca 7,5 TL.


Douglas Parfümeri'nin temizleme ürünleri

Güzellik Partneriniz Douglas’ın XLarge –Xsmall temizleme ve bakım ürünleri kadınların cildini kışın etkilerinden arındırarak bahara hazırlıyor.



Kişisel gereksinimleri karşılamayı hedefleyen Douglas XL.XS, mevsim geçişlerinde sıklıkla yaşanan kuruluk ve pul pul dökülme gibi cilt problemlerine çözüm üretiyor. Douglas XL.XS, cildi derinlemesine temizlerken içerdiği yoğun nemlendirici özelliği sayesinde cilde tazelik katıyor. Ayrıca, kışın cildin kaybettiği nemi yerine getiren Douglas XL.XS, cildin nem dengesini de gözeterek baharın ışıltısını cildinize yansıtıyor.


Paraben veya alerjen içermeyen 23 parçalı Douglas XL.XS serisi Large ve Small boyu ile kadınların her an yanında oluyor. Banyosunda Douglaskalitesini sürdürmek isteyenler için XLarge, sürekli seyahat halinde olanlar veya sevdikleri ürünlerini yanında taşımayı tercih edenler için iseXSmall ihtiyaçlarını karşılıyor.





18.03.2014

Activia’nın Yeni Global Elçisi Shakira Oldu

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Danone markası Activia’nın "Hayatı İçinden Geldiği Gibi Yaşa" kampanyasının yüzü oldu. Activia’nın uluslararası çapta başlattığı işbirliği kapsamında Shakira tüm kadınlara "için rahatsa hayata hep gülümsersin” diye sesleniyor. Activia’nın Shakira’nın yeni albümündeki “Dare La La La” adlı şarkısı eşliğinde çektiği reklam filmi Türkiye dahil 50’den fazla ülkede aynı anda yayına girecek.





Kadınlara “için rahatsa hayata hep gülümsersin” diye seslenen Shakira, Activia’nın yeni kampanyasına neden dahil olduğunu şu sözlerle özetliyor: “’İç sağlığınıza’ özen göstermek bence kişisel mutluluğun anahtarıdır ve benim için iyi hissettiğimi göstermenin en iyi yolu dansın gücünü kullanmaktır”.

Not: Bu kıyafet olmuş mu hiç!

Tüm cilt tiplerine uygun bir temizleyici!


Tüm cilt tipleri için uygun olan Aqualibrium serisi, günlük temel cilt bakım ürünlerinden oluşmaktadır ve her hangi bir h2O+ bakım serisiyle uyum içinde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Eşsiz deniz özlü teknolojisi sayesinde, Aqualibrium’un cilt temizliğini keyfe dönüştüren ürünleri sayesinde bir yandan cildi ferahlatarak derinlemesine temizler ve arındırır bir yandan da, nem takviyesi yaparak cildin nem dengesini muhafaza etmesini sağlar. Kırmızı deniz yosunu özü sayesinde cilt kendini daha hızlı yenilerken, deniz planktonu, wakame, deniz marulu ve deniz rezenesi özleri de cilde yoğun nem katkısı yaparak ince çizgilere dolgun bir görünüm sağlar.


Dual-Action Eye Makeup Remover
Hassas göz çevresini nazikçe temizleyen çift fazlı göz makyaj temizleyicisi, waterproof göz makyajını bile kolayca temizler. Lenstakan kişilerin dahi rahatlıkla kullanabileceği Dual-action Eye Makeup Remover, deniz botaniklerinden elde edilen yağsız formülüyle kirpikleri besler.
Dual-action Eye Makeup Remover 40 ml’lik mini boyu sayesinde ufak makyaj ve/veya tuvalet çantalarınızda hiç yer kaplamadan sizinle tatile gelebilir, pijama partilerinize eşlik edebilir!

Satış fiyatları:
120ml – 49,90TL
40 ml – 19,90TL




7.03.2014

Gratis Kadınlar Günü İndirimi!

Gratis'in özel günlere özel yapmış olduğu indirimler kaçırılmayacak türden. Yİne %50 indirimle alınacak bi' dünya şey var. 

İndirim 6-9 Mart tarihleri arasında geçerlidir.






MAKEUP FOR EVER’IN 2014 İLKBAHAR KOLEKSİYONU

MAKEUP FOR EVER’ın günün her saatinde doğal ve kusursuz ten makyajı sunan HD serisi genişliyor. Seriye HD Pressed Powder ve HD Cream Blush olmak üzere iki yeni üye katıldı.
Profesyonel make-up artistlerin talepleri doğrultusunda kadınların ten makyajından bekledikleri doğal ve kusursuz görünümü karşılamak için tasarlanan HD serisine2014 yılın ilk çeyreğinde iki yeni üye katıldı. Kamera çekimlerinde cildin mükemmel görünmesini amaçlayan HD serisinin yerini ürünleri HD Pressed Powder ve HD Cream Blush elmacık kemiklerini hedef alıyor.



Her cilt tipine uygun olan HD Pressed Powder, kalıcılığını gün boyu koruyor. Ayrıca cildinizde gün içinde oluşan istenmeyen parlamaları da ten makyajınızın doğal ve kusursuz görünümünü bozmadan bu pudra sayesinde kapatabilirsiniz.
Uygulaması oldukça pratik olan krem yapıdaki HD Cream Blush, elmacık kemiklerine doğal ve canlı bir görünüm kazandırıyor.
HD Pressed Powder, 98 TL

HD Cream Blush, 73 TL

5.03.2014

Haber: Sephora Akasya AVM’de Açılıyor!

Sephora, İstanbul’daki yeni mağazasını 6 Mart 2014 Perşembe günü Acıbadem Akasya AVM’de açıyor. 

Kozmetik zinciri Sephora, Türkiye’deki 23. mağazasını 6 Mart 2014 Perşembe günü Acıbadem Akasya AVM’de açıyor. Givenchy sponsorluğunda gerçekleşecek açılışa özel etkinlikler, saat 12:00 itibariyle başlayacak. Açılışa özel süprizler Sephora tutkunlarını Acıbadem Akasya AVM’de bekliyor.  

Akasya AVM Sephora mağazasında cilt bakımı,  makyaj uygulaması,  Benefit kaş servisi gibi birçok özel uygulama  Sephora müşterilerini bekliyor.


4.03.2014

The Body Shop / Blueberry

The Body Shop'un ikonik serisi Blueberry (yaban mersini), özel bir koleksiyonla geri dönüyor.Yeni seriyi  alınacaklar listesine ekliyorum. Tez zamanda kavuşmak dileğiyle. 




BLUEBERRY ÖZEL SERİSİ
BODY BUTTER 200 ml
FİYAT:39,90 TL


BANYO VE DUŞ JELİ 250 ML
Fiyat: 19,90 TL
VÜCUT LOSYONU 250 ml
FİYAT: 24,90 TL


VÜCUT PEELINGI 200 ML
FİYAT: 34,90 TL


DUDAK BALSAMI 10 ML
FİYAT: 9,90 TL


BLUEBERRY SÜNGER
Fiyat:9,90 TL

3.03.2014

Pazartesi ürünü: Dore’den ultra hacim veren maskara!

Her ay genişleyen ürün yelpazesiyle, ev konforunda alışveriş imkanı sunan Dore’nin Mart ayı kataloğunda yepyeni bir ürün yerini aldı; Eveline Magnetic Look Ultra Hacim Veren Maskara!



Özel formülü kirpiklere uzun, dolgun ve kıvrık bir görünüm veren Eveline Magnetic Look’un; silikon flexy brush fırçası topraklanma olmasını engeller. Silikon fırça yapısı, kirpiklerde %200’e kadar hacim sağlar. İçeriğindeki mineral pigmentler, karnauba doğal mumu ve vitamin kompleksi (A,E ve F vitamini) kirpiklerde kırılmayı önlemeye destek olur. D-pantenol sayesinde gözlerde tahriş yaratmayan Eveline Magnetic Look; kirpikleri besler ve mükemmel şekillendirir.

Eveline Magnetic Look Ultra Hacim Veren Maskara, Dore’nin Mart ayı kataloğunda 16,00 TL’den satışa sunuldu.