15.04.2014

Saçlarda Aloe Vera etkisi!

LR Health&Beauty, Aloe Vera içeren patentli saç bakım ürünleriyle saçlara sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor.
LR,  doğal nem kaynağı Aloe Vera içerikli Şampuan ve Saç Kürü Spreyi ile doğal saç bakımı sunuyor. Bu bakım serisi, saçlara yormadan parlaklık ve güç veriyor. Kalite sertifikasına sahip Aloe Vera içeriği ve özenle seçilmiş doğal etken maddeleri ile ürünler özellikle kuru ve boyalı saçlara benzersiz bir bakım sunuyor.



 Aloe Vera Şampuan,  nar özü sayesinde cildi ve saçları nem ile besleyerek yıkama esnasında bakımını yapıyor. Etki etmesi için kısa bir süre ıslak saçta bekletilerek uygulanan şampuan saçları sağlıklı bir parlaklığa kavuşturuyor.
Saç Kürü Spreyi ise yıkanmış nemli saçın üzerine uygulanarak saçın taranmasını kolaylaştırıyor. İçeriğindeki nane özünün ferahlığı ile saçlarda ağırlık hissi uyandırmayan sprey, saçları güçlenmesine destek oluyor. Sprey, nem kazanmaya ihtiyaç duyulduğunda kuru saça da uygulanabiliyor.

LR Aloe Vera saç bakım ürünleri ile saçlar bahar aylarında güneş gibi parıldıyor. 444 12 61 numaralı telefonu arayarak size en yakın satış danışmanına ulaşabilirsiniz.
LR Aloe Vera Şampuan: 25.90 TL
LR Aloe Vera Saç Kürü Spreyi: 25,90 TL

11.04.2014

Marvis Toothpaste, Douglas mağazalarında!

 Douglas, standart bir diş macunundan çok daha fazlasını sunan Marvis Toothpaste’i mağazalarında satışa sundu.





Günlük diş fırçalama rutinini lezzetli tadı ile kusursuz görünüşe dönüştüren Marvis Toothpaste, nane, zencefil, tarçın gibi farklı aromaların ahengini taşıyor. Uzun süre ferahlık hissi sağlayan diş macunu, Ginger Mint, Jasmin Mint, Aquatic Mint, Whitening Mint, Amarelli Licorice, Cinnamon Mint, Classic Strong Mint olmak üzere toplam 7 çeşidi ile her zevke hitap ediyor. 


25 ml ve 75 ml boyutlarındaki üretimiyle hem ev hem de seyahat çantaları için ideal.


2.04.2014

Sephora Gülen Ciltler Festivali Başlıyor

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora’nın gelenekselleşen “Gülen Ciltler Festivali” 8 Nisan 2014 Salı günü başlıyor.

 Cilt bakımına özen gösteren kadınlar, festival kapsamında dünyaca ünlü cilt bakım markalarının en yeni ürünleriyle tanışırken, ücretsiz olarak cilt analizi ve cilt bakımı yaptırabiliyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği festivalle cilt bakımı konusunda tüketicileri bilinçlendirmeyi hedefleyen Sephora, festival süresince yüzlerce üründe de indirim fırsatı sunuyor. Gülen Ciltler Festivali kapsamında cilt bakımı yaptırmak isteyen müşterilerin etkinliğin geçerli olduğu mağazayı arayarak randevu alması yeterli oluyor. Gülen Ciltler Festivali 26 Nisan 2014 Cumartesi gününe kadar  güzellik ve bakım tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.



1.04.2014

Merak: Body Shop WHITE GARDENIA

The Body Shop, günlük parfüm konusunda her zaman en çok tercih ettiklerimizden. Yeni ürünü White Gardenia ise alınacaklar listesine çoktan eklendi.

The Body Shop’un yeni hazırladığı English Down White Gardenia özel serisi, İngiliz kırsalındaki bahçelerde açan çiçeklerden esinleniyor. Sınırlı sayıda üretilen bu koku, ilkbaharın gelişini kutlamak amacıyla üç ay boyunca, dünyanın farklı kokularından esinlenilen Voyage Fragrance Koleksiyonu içerisinde de yer alacak.



Bu muhteşem ilkbahar kokusu, üst notalarda bergamotun enerjisiyle açılıyor. Ardından özünü oluşturan tutya çiçeği (tuberose) ve beyaz gardenyanın mükemmel birlikteliğiyle ışıldıyor. Alt notalarında ise sandal ağacı, kokuya derinlik ve yoğunluk katıyor.



EAU DE TOILETTE 50 ml
Çiçeksi kokularla tutya çiçeğinin (tuberose) bileşiminden oluşan nefis bir koku
Fiyat: 54,90 TL

VÜCUT SPREYİ 100 ml
Hafif kokusu ve teninizi nazikçe saran yumuşaklığıyla bu deneyime hazır olun.
Fiyat: 34,90  TL


DUŞ JELİ 250 ml
Beyaz gardenya özleriyle hazırlanan bu jel, cildinizi temizliyor ve yeniliyor. 
Fiyat: 24,90 TL

VÜCUT LOSYONU 250 ml
Beyaz gardenya özleriyle hazırlanan ve cilt tarafından kolayca emilen bu losyon, bedeninizde hafif bir koku bırakıyor. Kokunun daha uzun süre kalması için serideki diğer ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz.
Fiyat: 29,90 TL

  

Vazgeçemediğimiz Rimeller

Pek çok kadın için rimelin yeri tartışmasız olarak çok ayrıdır. "Sadece rimel sürüp çıktım" cümlesi de dillere epey bir yerleşmiştir. Hiç makyaj yapmak istemediğimizde ya da vakit bulunamadığında gerçekten sadece bir rimel sürüp çıkmak bazı durumlarda yeterli olabiliyor. 

Bizim rutin olarak makyaj yapma gibi bir alışkanlığımız olmadığı için bu cümlenin müdavimiyiz diyebiliriz. Bu konulara çok meraklıyız o ayrı tabi :)

İşte kirpiklerde anında fark yaratan aşağıdaki parçalar bizim olmazsa olmazlarımız. 



1 - Maybelline Volume Express Mascara One By One / 25 TL
2 - Maybelline Volume Express Mascara Rocket / 23 TL
3 - M.A.C Zoom Fast Black Lash / 57 TL
4 - Estée Lauder Projectionist Mascara 

Sizin tavsiyeniz neler?