20.09.2014

Note ile yıldızını parlat

NOTE markasının düzenlemiş olduğu yarışmadan haberiniz vardır değil mi? Metroda karşıma çıkıyor hep afişleri.

Haberi olmayanlara kısa bir özet geçeyim.

Note ürünleriyle makyajını yapıp, fotoğrafını paylaştıktan sonra en fazla beğeniyi yakalamaya başla. Eğer en beğenilen senin fotoğrafın olursa Nihat Odabaşı'nın çekeceği fotoğrafla Marie Claire NOTE özel kapağına kapak kızı olacaksın!




Yarışmaya katılmak için:

En az 60 TL değerinde NOTE ürünü alışverişi yapman, Makyajında kullandığın NOTE rünleriyle birlikte çektiğin fotoğrafı noteyildizi.com adresinde paylaşman yeterli olacak. 

Yarışmanın son katılım tarihi 20 Ekim. 

Ayrıntılı bilgi için...

NOTE ürünleriyle ilgili ayrıca bir post gelecek. Maskarası çok iyi şimdiden yazayım!

11.09.2014

victoria's secret aşkına


Victoria's Secret'in en yeni görselleri tam karşınızda. Incredible Bra adıyla piyasaya sürülen spor sütyeni, Simply Sexy koleksiyonunda bulunan günlük kullanıma yönelik tshirt sütyenleri ve markanın son koku serisi Eau So Sexy ile yakından ilgilenmekteyim.





Cildinize tropik bir dokunuş

Dove’un Shea Butter serisi şimdi de Body Silk’le tüketicilerle buluşmaya hazır. Body Silk, Afrika’da yetişen Shea Karite ağacının meyvesinden elde edilen yağla zenginleştirilen özel içeriğiyle cilde, sağlık ve canlılık katıyor.



Shea Butter’ın mucizevi etkisi, Dove Body Silk el ve vücut kreminde de farkını ortaya koyuyor. İçerdiği besleyici krem ve “shea butter” karışımıyla sizi saran, vanilya kokusu ile rahatlatan Body Silk, kendinizi daha güzel hissetmenize yardımcı oluyor. Gün boyunca gerilen ve kuruyan cildinizin hassas bir bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, tüm vücudunuza özgürce uygulayabileceğiniz Dove Shea Butter Body Silk vücut kremini mutlaka deneyin.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:
Shea Butter Body Silk 150 ml: 6,95 TL
Shea Butter Silk 300 ml: 11,95 TL

10.09.2014

NUXE'TEN BAL ÖZLÜ EL KREMİ...

“Doğadan Gelen Güzellik” sloganı ile kozmetikte güzelişler yapan dünyaca ünlü Fransız dermo kozmetik markası NUXE'ün bal özlü Rêve de Miel serisinde yer alan Onarıcı Besleyici ve Koruyucu El & Tırnak Bakım Kremi ile elleriniz yumuşacık olacak.

Rêve de Miel Onarıcı Besleyici ve Koruyucu El & Tırnak Bakım Kremi, bitkisel yağlar (Avokado, Tatlı Badem) ve E Vitamini desteği ile el ve tırnaklarda onarıcı, güçlendirici ve canlandırıcı etki yaratıyor. Tüm ailenin kullanımına uygun olan ürün, elleri ve tırnakları yumuşatarak rahatlatıyor.
Bakımı keyfe dönüştüren dokulardan, bal ve çiçek özlerinden oluşan aromalardan ve %80 oranında doğal içeriklerden oluşan formülü ile Rêve de Miel el kremi, doğal ve keyifli bir bakım sunuyor.
NUXE Rêve de Miel® Serisini, tüm seçkin eczanelerde bulabilirsiniz…






75ml - 29.50 TL