24.07.2009

Tişörtün sesini biraz açar mısınız lütfen?



İşte bir eğlenceli ürün daha bizlerle.Bu tişört başlı başına bir eğlence aracı.Ciddi ciddi bateri ve bongo çalıyorsunuz.Tıpkı resimde görüldüğü gibidir olay.Diğer enstrümanlarıda tişörtlerde görmek isteriz.Her kafadan bir ses çıkar ve çok eğleniriz:):):)

Asetonum sana elvada....

Bu resimde gördüğünüz ojeyi sürüyorsunuz ve oje yi çıkarmak istediğinizde tırnağınızdan soyup alıyorsunuz :)Sevdim bu sistemi, her ne kadar oje sürme gibi bir alışkanlığım olmasada.

High Tide Heels




Her daim topuk diyenler için normal bir şey olsa gerek,denize ya da havuza topuklu paletlerle girmek:) Paletin topuklusu....Değişik bir bakış açısı...:)))


23.07.2009

Minikler...



Minikleri bazen kıskanıyorum kıyafet konusunda ....Bazı markalar bu işi cidden süper yapıyor.İşte onlardan bazıları yukarıda.Chloe,Caramel,Polo ve Miss Sixty.Reklam çalışmaları da güzel tabi...Bir de çocuklar hayran olunacak kadar tatlı oldukları için güzel sonuçlar çıkmış ortaya....Ama bazı reklamlar fazla ''büyük'' gelmiş çocuklara(özellikle polo ve miss sixty).Bunlar çocuk ve çocuklara ürün satıyorsunuz.Bu minkiler doğal halleriyle daha tatlılar...

Süper Kahraman Betty




Ayyy görünce bile heyecanlandım.Patricia Field giydirmiş yine diet coke şişelerini.Bu sefer Ugly Betty başlığı altında.Daha önceden Sex and The City dizisi başroldeydi.Şimdi ise benim sevgili Betty'im var .Çok ama çok beğendim:)İstiyorum bu şişeyi .....

ps: I love u




Kanal d' de son iki-üç gündür ''ps: I love you'' filminin tanıtımları dönüyordu.Cuma akşamı filmi yayınlayacaklarına dair.Ama şimdi vazgeçmişler gibi...Çünkü kanalın sitesinde filme dair hiçbir şey yok.İzleyeceğimden değil aslında ama niye vazgeçtiler merak ettim.Bu filmi bir daha izlemeye dayanamam ,çok üzülmüştüm ....Filmin fotoğraflarına tekrar baktım şimdi..Duygusal yönden değil de kıyafetler açısından bir bakış açısı oldu bu:)İşte en beğendiğim foto :kırmızı ceketli Hilary Swank....

22.07.2009

İstanbul Cup 2


İstanbul cup haftasonu başlıyor arkadaşlar...Daha önce de yazmıştım ..Bu sefer ki yazış sebebim haftasonu yapılacak olan ön eleme maçlarını ücretsiz seyretme imakanınız olduğunu söylemek için.Bu yıl bende görev alıyorum turnuvada ...Gelirseniz görüşürüzzzz:)))İstanbul cup enka arenada yapılacak(istinye park'ın yanı).

yine bisiklet:)

























Bisiklet sevgim dur durak dinlemiyor...Hepsini istiyorum:)Özellikle üstteki bisiklet çantasını, benim olmalı diyerek telepati yoluyla yanıma çağırmak istiyorum.Zira kendisi 800 dolar :) Bisikletlerde 3.000 dolar falan işte...:)


Theron...

Charlize Theron geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdaydı.Üzülmüştüm ...Ama theron çabuk iyileşmiş.Dün ki Chelsea-Inter maçında seyirciler arasındaydı.Chelsea' nin Inter'i yenmesi Theron'u sevindirdi tabi .Adının yazılı olduğu formada extra sevinç kaynağı olmuş gibi:)

20.07.2009

Starbucks....


Podyumlarda böyle yürünsün bundan böyle:)

:))




Tenis şıklığı ..Her yerde satılsın lütfen bunlar...


murmur



Murmur'dan iki eğlenceli ürün.. Çantanızı asmanız için yapılan bu güzel ürün ''bende istiyorum'' cümlesini çoktan kurmama sebep oldu. Diğer ürünümüz ise, ''lütfen hiç bir şeyi atmayın'' mantığını bir kez daha gözler önüne sermiş bulunuyor. 90 dolara satılmasıda havası oluyor tabi:)

19.07.2009

Gratis :)


Yeni bir güzellik ürünleri satan mağazamız oldu...Gratis.İlk şubesi Metro City 'de açıldı.Watson's ayarında bi yer.Kullanışlı olabilir yani:) ''Şımart Kendini''' sözcükleri Gratisin sloganı.

Yeni bir mağaza ve yeni markalar..Inka, Murnauers (alman markası)...Fiyatlarda indirim söz konusu buarada yeni açıldığı için.Durum böyle ..gidip bakarızzzzz:))

17.07.2009

Madewell





Madewell'ın koleksiyonuna bayıldım...Dikkatimi minik çizmelerle çekti önce, Gossip Girl'ün 3.sezonunda Serena giyiyor bu çizmeyi.Sonra Madewell'in çantaları,kot pantolonları ve diğer çizmeleri dikkatimi çekti:)Bir de fularlar tabiki :) www.madewell1937.com

15.07.2009

İstanbul cup..


27 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İstanbul cup gerçekleştirilecek.Oldukça heyecanlıyım:)Bu sene ki turnuvaya katılacak olanlardan bazı isimler:


Aravane Rezai :İstanbul cup'a ikinci gelişi. Venus Williams ve Maria Sharapova’yı yendikten sonra oldukça tanınır hale geldi.

Vera Zvonareva :Dünya bayanlar sıralamasında ilk 10'da yer alıyor rus tenisçi.

Anabel Medina Garrigues :WTA sıralamasında 20. sırada.

Turnuva Enka Arena 'da gerçekleşicek.Biletler http://www.biletix.com/ 'da.