29.01.2010

28.01.2010

renklen-2



Önümüzde ki günlerde renkler bizimle olacak anlaşılan...yaşasın:)

pantolon




En sevdiğim pantolon,en sevdiğim çift ve woody allen...

bears





Stella McCartney, Vivienne Westwood, Marchesa ve daha pek çok tasarımcı hayır işi için ayıcıklara oldukça cool kıyafetler yapmışlar...

22.01.2010

pedro ,kulaklık ve ben



Pedro Almodovar ile bir ortak yönümüz daha ortaya çıktı.Sinema ve Penelope sevgimizden sonra 3. ortak nokta aynı kulaklığa sahip oluşumuz.Bu nedense beni mutlu etti:)):):) Bakalım 4.ortak nokta ne olacak:))







yukarıdaki bebekler,barbieler duymasın ama siz onlardan daha güzel giyiniyorsunuz..:)

16.01.2010

Dace































Dace'nin 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonuna ve katalog fotoğraflarına bayıldım.Elbiseler gardrobumda olmasını istediğim çok nefis parçalar.Ayrıntılar çok güzel düşünülmüş,tebrik ediyorum yetkilileri:))))





maşallah

Julianne Moore'un Bulgari pozu...

7.01.2010

Haberler...

Kısa kısa haber turuna hoşgeldiniz...:) Ve Eurovision’a Manga gidiyor...
Muse'un The Resistance isimli albüm kapağı 2009'un en iyi albüm kapak tasarımı seçildi.

Son sezonunun sabırsızlıkla beklediğim Lost'a dair açıklamalar gelmekte yayın zamanına az kala.Medyaline dan alınan haber şöyledir:''Dizinin yapımcıları , bu büyük finalin tanıtımını yapmak için, Leonardo Da Vinci'nin çizdiği Hz. İsa'nın havarileriyle son akşam yemeğini betimleyen tablodan yararlandılar.Yapımcılar tarafından, son sezona ipucu olması açısından ünlü tablonun kopyası olan iki farklı fotoğraf yayınlandı. Fotoğraflarda dizideki tüm karakterler güneş batarken yemek masasında görünüyorlar.Fotoğrafların yayınlanmasının ardından, büyük final yaklaştıkça, dizinin tutkunları da fotoğraflarla ilgili komplo teorileri üretmeye hız verdi.''' Durum budur.Heyecan dorukta:)





--Simpsonların gürcü versiyonu çekilmiş..Filmin ismi : Samsonadzes