29.06.2010

koza

Güzel bir afiş olmuş...

ne yaptın çocuğum?


Şimdi bu çocuk Louis Vuitton'u çok mu seviyor yani..????Boğazlı bır LV kazak giyse daha acısız olabilirdi sanki.EEe tabi yazın zor olurdu kazak :))

AAhhh bir de yakışmamış ki...

27.06.2010

ayrık bir akım


Çocukken, dişleri birbirinden aralık olanlar için, sanki dişleri ayrık olanlar kendini kötü hissediyormuş gibi düşünülüp ''dişleri ayrık olan,ilerde zengin olur biliyor musun'''sloganlarıyla büyütüldük yani uyutulduk.Bu ''ilerisi''ne zaman bilmiyorum tabi ...Hele benim gibi bütün dişlerinizin arasında epey bir mesafe varsa '''oooo...paraya para demezsin sen'' eklenirdi bir de cümlenin sonuna.O zamanlarda, şimdi de komik gelen bu söylemler, görülüyor ki esprili cümle halinden kurtuluyor ve insanları gerçekten zengin ediyor.

Bakınız ayrık dişli modeller...Modellerde başı Lara Stone çekti son zamanlarda ve dişi ayrık bir modelsiz, moda dergileri çıkmaz oldu artık.Vogue Türkiye'nin temmuz sayısında da ayrık dişli bir kızımız mevcuttur.İlla bitişik diş olmasa da olur yani:)))))

''Tel taktırma'' sektörü için yine de iyi dileklerimi sunuyorum tabi...

25.06.2010

24.06.2010

fotoğraf














































Gelinliklerin yıllar icinde ki dönusumu,degısımı ,zarıflık hallerının daımı korunusu ,mankenın de asıl duruşuyla çok guzel anlatılmış.

Ispanya vogue 'a sevgıler.

Fotolar:Alfonso Ohnur tarafından...

20.06.2010

Albino misali!


Timsahımız albino mu oldu acaba?????
Tenis topları da beyazlamış ,değişiklik olmuş ,iyi olmuş.
Mevsime uygun bir yaklaşım...Tişört ,ben lacoste'um diye bağırmıyor en azından.

18.06.2010

Opera için..

Zuhal Olcay
Esra Erol


Burcu Esmersoy

Azra Akın

Yukarıda ki Mehmet Turgut imzalı fotoğrfalar 2 Temmuz'da başlayacak olan Uluslararası Opera Festivali için yapılan tanıtım çalışmalarından biri.Herkesin dikkatini çekmek için ''Ünlüler,kostümler,mekanlar birleşti ve opera,herkes için opera olarak bizlere sunuldu'''.



11.06.2010

foto

http://www.theselby.com/

sevgili kızım....:)


Madonna'cığımızın sevgili kızı Lourdes,bir dergiye kapak oldu.Ben de ''iyi bu kadar durdu '' diyordum.Tasarladığı giyim koleksiyonu hakkında bilgi vermek amaçlı olmuş bu çalışma.13 yaşında kızlar ''koleksiyon '' anlamında ''dişini-tırnağına'' takıp çalışıyor ne güzel.Bir de Lourdes 18 yaşına gelene kadar annesi kaşlarını aldırmasını istemiyordu.Durumlar değişmiş anlaşılan:)))))))
http://apriliswhite.blogspot.com/2010/06/iste-geldiler.html

8.06.2010

6.06.2010

uzun uzun etekler...


Deniz Marşan ,Müge Ersin tasarımı olan eteği giydi ve benim istek hattım kabardı.''Gardrobun özel parçası'' olarak ünvanlandırmak istediğim bu etek ya da türevleri kanıma ve aklıma girmiş bulunmakta.

Yüksek bel etek ve tişört birlikteliği:kurtarıcı kombin mantığına ne de yakışırlar.

46laşmak..

Vogue'u içimize sindirme halleri başlarken,diğer dergilerimin pabuçlarını da hazır geçici bir süre bir yerlere atmışken 46 dergisi yeni gözdem olarak ilan edilebilir.İnanıyorum ki fotoğraf ve moda sevgimiz için pek bir ''kıymetli'' olacaktır 46.İki ay da bir piyasaya çıkan dergi umarım tirajlardan ötürü aramızdan ayrılmaz.

4.06.2010

işte oldu.


Barbie kılıktan kılığa girdi,yüksek teknolojili dünya'ya yeni bir kimlik olarak yeniden cool halde uyarlandı ,ayakları daha da bir yere basan özgür kız formun da dolandı ve biz onu her haliyle bağrımıza bastık.Ammmma yukarıda ki şu suratı dahi olmayan bebek bütün sevgileri altüst etti.Marc bu ,olur böyle şeyler.Bu numunelerin benim olduğunu düşünmek,onlarla oynama isteği hücrelerime akışkan bir şekilde yayılmakta.Ne diyeyim,Marc'ın zihin açıklığının kaybolmamasını diliyorum...

3.06.2010

erkek baskısı





Erkek reyonundan aldığım tişörtler ''kıymetlilerimdir''.Hele bunlar gibi ''cool ve komik'' olanlar daha bayıldıklarımdan.Yaz mevsiminin gelmesiyle, hırka içinde kalan bu sevimli şeyler şimdi gün ışığını görecekler.Holeyy...


http://store.glennz.com/shirts1.html

1.06.2010

ümit ünal-albüm-kostüm




Ümit Ünal sevgimin depreştiği anlardan...




İlk albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Gökcan Sanlıman albümü için yapılan çekimlerde kostüm işini Ümit Ünal'a bırakmış.Ne de güzel olmuş.


Albümde ''Yesterday, Wild World,Sounds of Silence... gibi ''baba'' şarkılar yer almakta.Günlerdir mutlulukla dinlemekteyim.Ama şarkıların ve Gökcan'ın sesinin dışında ,Mehmet Turgut fotoları ,Ümit Ünal tarafından gerçekleştirilen kostüm tasarımları ile birleşince 'şahane' bir iş çıkmış ortaya.Nasıl sevdim anlatamam...