30.06.2011

anja gockel







Tasarımlara ayılıp bayılmadım,ilgimi çeken kısım çekimlerde ki bazı fikirler oldu, post bile yaptım beğendiğimden ötürü:)

24.06.2011

dışımızda ki "mad men"





Banana Republic bizi Draper ailesi mensubu yapmaya niyetlenmiş."Dış görünüşten başlayalım" girişimiyle bu koleksiyon hazırlanmış.Yani, evet olabilir bence.Ama bir yanım da ne gerek vardı şimdi diyor.

Erkek modeli sevmemekle beraber çekimlerde kullanılan sandalyelere bayıldım.

21.06.2011

Uzaklara gitme.O, buraya geliyor.




17 Kasım'da Versace for HM işbirliği ürünleri bizlerle.Yine şahane bir isim HM tarafından kapılmış.Yaptıkları tarzım değil ama Versace'nin elinden çıkanları uygun fiyata alma fikri acayip heyecanlandırıyor beni.

Koleksiyonu tanımlarken "Büyüleyici ve Göz Alıcı" kelimelerini kullanmışlar.Muhakkak öyledir.Haydi bakalım mutlu beklemeler.

Tasarımcı işbirliklerin de çıta her daim yükseldiği için sırada ki isim kim olacak acaba??


VERSACE for H&M

20.06.2011

biraz heyecan lazım.







Bilgisayar başındayım, heyecanlıyım, mail bekliyorum..Lakin yok ki gelen giden.Heyecanım ve enerjim düştü tabi kaç gündür bu ruh halini yaşamaktan.

Ama şu çekimler beni ilhamlara doladığı için biraz kıpırdanma oldu içimde.Uzakdoğu duruşları,bakışları,kombinler,sokaklar , arka planda ki curcuna ama yıne de fotoğraflara yansıyan dinginlik heyecanlandırdı beni.Olan biten bu işte.

14.06.2011

kızlar, çıkarın ayakkabılarınızı








Tüm bu olan biteni Stella yaptığı için post yapma telaşına girdim bende.Yoksa azıcık sıkıldım renklerden,çiçeklerden falan filan.

Ammma yine de bayıldım, böyle çiçeklere can feda.2012'de ki halimiz yukarıda ki çekimlerde görülmektedir.

Kızların ayakkabıları ise iyi ,güzel,hoş fakat mis gibi bir hava izlenimi veren fotolara bakacak olursak o çimlerde yalın ayak takılsalarmış ya.Aman neyse ne mevzunun ana kaynağı "Stella McCartney" olduğu için yaptım bu postu zaten.Kıyafet ve aksesuarlar sonra dikkate alınacaktır.

13.06.2011

madem öyle işte böyle

Aslında bu postu şu "güzel yaz günlerinde" yapmayı hiç düşünmüyordum.Fakat o hiç oralı değil, ben de Tommy Hilfiger'ın 2011 kış koleksiyonu postunu yaparım öyleyse.

Gördüğünüz üzere "kışlık" ürünler bile yaz renkli değilse biz renkli oluruz tavırlarında.

Siz-biz ayrımı yapmaya hiç gerek yok.Erkekler için yapılmış o güzel gömlekler, tişörtler pekala bizim de olabilir.Gömleklerin kollarını kıvırdığınızda bizi "süpriz ekoseler" karşılayacak:p

Bu elbiseyi ve diğer tüm "Indie Prep" koleksiyonu ürünlerini komple zeminden söküp eve götürmek istedim.




Bunu da sevdim.Öyle işte.

Kışlık ürünler Temmuz itibariyle mağazalara gelmeye başlayacak.İstinye Park da ki mağaza da daha bol çeşit olacağı için temmuz da oraya uğrayabiliriz.

"Bu konuyla ilgili daha çok foto olsa da baksak" derseniz buraya gelebilirsiniz .