26.10.2010

Hoşgeldin Mahalleye























Yenilenen Radikal Gazetesin de, sokak gazeteciliği yani ,olaya, o an, yerinde tanık olmak ve bunu insanlara aktarmak benimsenen ve vurgulanan en önemli ilkelerden.Gazetecilik sıfatı olmasa da kendimce yazdığım bloguma bende bir "sokak gazeteciliği" yaptım bugün.Gittim,gördüm,geldim yazıyorum şimdi de.Ne ye tanık oldum olay yerinde peki?H&M ,forum istanbulda ki mağaza öncesi ürünleri "blogger" alemine açtı,sevdirdi,sevindirdi ve ne iyi yaptı.Ben de sokakta ki olaya dahil oldum.İşte bu.

Ürünler ,H&M tarzının kucakladıklarından.Nişantaşı'nda ki showroomun ambiyansı ile cool manzaralar ortaya çıkmış.
Leopar temalı olanı,omuz detayları,maskeler,yüzükler şahane tabirini çok kullandırdı bana bugün.Dar uzun etekler en güzellerinden..
H&M ekibi çok hızlı bir giriş yapıyor Türkiye pazarına.Maşallah...Aralık ayında 2. mağaza İstinye Park'da açılacak.Her iki mağazada, ürünler açısından, her hafta belki de her gün eklenen yeni ürünler ile yola devam edecek.

Yukarıda ki fotolarda Lanvin destekli ürünler yok.Tabiii şimdilik.Kasım ayını bekliyoruz....

"Erkekler de yaşadı" desem mi tam emin değilim.Çünkü o ürünler bayanlar tarafından feci halde benimsenecek gibi.Ve yine gardıroplarını bizimle paylaşacaklar...

3 yorum: