20.11.2010

çok ayıp !!!

Sitenin biri müthiş bir şekilde çalışıyor son zamanlarda .Takdir etmek lazım!!!.Benim blogum da dahil olmak üzere birçok blogun postlarını ,yayımlandığı şekilde alıp sitesine geçiriyor.Hatta resimlerin üzerinde blogun adı yazmasına rağmen o şekilde kopyalamış.Bana böyle bir çalınma olayı olduğunu "modavesaire" blogunun yazarı haber verdi.Aynı şey kendisinin de başına gelmiş.Sitenin adını yazmak istemiyorum çünkü burada adı geçtiğinde utanacağını ya da bunu yapmaktan vazgeçeceğini düşünmüyorum o her kimsenin.Sitenin hiç tıklanmasına gerek yok boş yere.

Yazıyı komple nasıl alıp yayımlıyor hala şaşkınım.Çalıntı olduğu çok açıkken neden böyle bir şeye devam ediyor acaba!!!!Ne desem az gelecek!!!!Umarım bu yazıyı da çalar ve yayımlar.

6 yorum:

  1. canım geçmiş olsun..ben de aynı dertten müzdaripim..ben yazdım sitenin adını,herkes baksın öğrensin önlem alsın diye.gazeteye verdim pazartesi ise işlemlere başlıycan.bende çözebilmiş değilim nasıl yaptığını.ama çok büyük ihtimalle izleyicileriden biri bu mahluk!

    YanıtlaSil
  2. amacı blog yapmak değil bence.bugün ne giydim başlığına ait postlara baktığın zaman 30 tane farklı surat ortaya çıkıyor.Nasıl bir amaç bununkisi merak konusu.Önlem almak çok zor.Bazı postlarda resimlerin üzerinde blogun adı yazıyor yınede almış.İnsanların aileleriyle olan fotolarını dahil koymuş.

    YanıtlaSil
  3. evet o aile fotoğraflarından biride benim:)resimlerin yazıların üstüne link koymakta farketmiyor gerçekten.benden de birsürü ne giydim ve uğraşıp hazırladığım yazılarımı ve basın bültenlerimi bile almış.amacı ne bende anlamadım..

    YanıtlaSil
  4. birkaç tane site var böyle bende yaşadım aynısını çok sinir bozucu birşey gerçektende:(...bende şikayet ettim yorum yazdım filan ama bi işe yaramadı...geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  5. ayyy o kadar b.ktan ki o site.. ben de biçok kişiye haber ettim buyuk ihtimal sen d e bu şekilde haberdar oldun. azönce girdim siteye ve güler misin ağlar mısın bu yazını da eklemişler.. yani ya kendi çapında deneme falan yapıyo ya da bu işin içinde başka bi iş var, o tıklama paraları örgütlere falan gidiyoo ..

    YanıtlaSil
  6. merhaba önce meraktan tıklıyor insan ama evet modavesaire haklı bu işin içinde başka birşey var kesinlikle...Elifin Trend günlüğü'nde yazdığı emeğe saygı yazısını da eklemişler..çok sinir bozucu..ahlak dışı..bir çözümü olmalı...bulunca haberleşelim lütfen...

    YanıtlaSil