31.12.2011

küçük adımlar.








Ufak tefek kıpırtılar dışında,yüksek heyecanlar,büyük umutlar, "holey yeni yıl geldi" gibi cümleler yok bende.Netice de evren bildiği gibi yolluyor her şeyi.

Fakat 2012 istek listemi oluşturmamam için de bir sebep yok elbette ki:)

Yukarıda ki ülkeler, listemde yer almakta:)Ufak ufak gidip geleyim ben:)

Herkese mutlu yıllar,sevgiler:)Öperim.

28.12.2011

toplu çekim











kızları toplamak lazım haftasonu.

Kendi "can kızlarıma" göndermedir bu post...

follow

27.12.2011

temsilen

Madem yeni bir yıl geliyor, tüm burçlar hakkında yazılıp-çizilme evresi de başlar tabi.Benim gibi yıldan yıla burç yorumlarını okuyan birisi için "okuma günleri" başlamıştır yani.





Vogue Avustralya , 2012 burc yorumları ve burçların illustrasyonlarını sayfalarına taşımış bile.Yorumlar-yazılar bildik şeyler işte lakin illustrasyonlar pek ilgimi çekti.Sevdim.


Kendi burcum olan başak illustrasyonunu beğenmemekle beraber (aksesuar isteğime gönderme yapmışlar,bu yönünü sevdim:))), illustrasyonundan ötürü bu yıla "boğa" olarak devam etmeye karar verdim.

Aslan burcu da eski Türk filmlerinde ki kötü kadınlardan birine benzemiş ama çıkaramadım şimdi.

follow

24.12.2011

"yeni" sözcüğünün sempatikliği

"olsa iyi olur" dediklerim aşağıda yer alanlarmış....

"bu kadar mıymış??????" ahh, hiç değil.Daha bunlar gibi kafamdan geçen bir ton istek var. "Yeni" sözcüğünü dilimizde bu kadar çok sık kullanmak hiç iyi değil:)


Tatlı,güzel bir yavruya talibim.Yine Canon olsun,can olsun,canan olsun....Hayırlısı:)


İşte bundan hemen istemekteyim.Kalın kalın ve boyu 90 metre olan atkılarımı dolamak için yakasız bir kaban lazım.



Kolye ve bileklik çerez gibi tükettiğim şeyler lakin doğru ürünü bulduğumda ,onu üniforma yaptığım için ,takmalara doyamadığım için,bu uzun takıştan ötürü ürünlerim yıprandığı için "yeni üniformalara" ihtiyaç var işte:)


Şu şahane şeylere hep hep hep...ihtiyaç var.


"O gardroba bir ayakkabı girecekse,bu siyah renk bir ayakkabı olacaktır" iç sesimi bastıramıyorum.


follow


23.12.2011

haydi uzaklara.







Eyvah yine oldu."Biraz her şeyden uzaklaşsak iyi olur herhalde" cümlesi yine beynimi kırdı geçirdi.Özellikle çarşamba günü 9 milyon kez söyledim bu cümleyi herhalde:)) Neyse şimdi sadece bazı şeylere "gözlerimi kapayıp,birde arkamı dönmeyi" tercih etmekteyim.Şu an için!!!!Bakalımmmmm.

Bu da uzaklara giderken dinleyeceğim şarkı...


20.12.2011

fransız bir kız.


Mélanie Laurent...

En son Beginners'da izledim onu.Filmi sevdiğim gibi Anna karakterinde ki Mélanie'ye de bayıldım.Yalın ama kendince bir giyim ve yaşam tarzı edinmiş olan karakterden ötürü sevmişimdir muhtemelen Anna'yı.

Inglourious Basterds

Bu filmde, erkek çocuğu halleri ve filmin son sahnesinde ki kırmızı elbiseli hali ilham kaynakları açısından verimli olmuştur.


İşte Beginners..
Kolunda ki çantayı isterim mesela.Filmin afişinde yer alan "Kırmızı Elbise" de istediklerimden.Ayrıca filmde ki evler,odalar,kırtasiye malzemeleri de benim olsun.

Le Concert

"Paris'te Son Konser" filminde ise "Anne" karakterindeydi Mélanie.Bu filmde de yine sevdiğim yalın,basit,şık,tarz falan filan durumlar vardı.Anne karakterinin kaldığı ve şahane bahçesi olan o ev diğer pek çok ayrıntı uzun zamandır aklımdan çıkmamakta.






Kendi halinde nasıl giyiniyor derseniz,her beş elbisesinden üçü Miu Miu :) Eeee iyidir.

Mélanie den etkilenmem oynadığı karakterler ve o karakterlerin yaşam tarzları kaynaklı başladı.Bu gidişle alttan alta Mélanie Laurent tutkunu olup çıkacağım galiba.


gerçekten yeni bir yıl lazım .

Başta Van'a olmak üzere,bize yeni bir yıl lazım.
Sıfırdan, hayata yeniden başlayan bir şehir var.Yardım,destek lazım her zaman yapılmaya çalışıldığı gibi.

Sorumlu Blog yazarlarının başlattığı yardım kampanyasına katılarak Van'a destek olmaya devam edebiliriz.

18.12.2011

usturuplu gosteris





Son aylardaki istek nesnelerim.Hiç bir zaman mücevherler ya da mücevher görünümlü aksesuarlar ilgimi çekmedi lakin günlük kıyafetlerle yapılan kombinleri gördükten sonra pek bir aklım çelindi.Elimin altındaki "normal" zincir kolyelere biraz ara verme evresindeyim.

Tabi ki koşa koşa "Tiffany co" 'dan birşeyler almaya gittim durumu yok:) Abartılı,renkli ,parlak marlak ürünleri tişörtlerim,gömleklerim ile kombinlemeye devam etmekteyim.Kocaman renkli yüzükleri de unutmadım tabi.

Durum budur.Prada 2012 koleksiyonunda bu örneklere de oldukça rastlanmakta.

pazarlar bitmesin.









her pazar olduğu gibi, kahvaltı ve gazete okuma faslı bittiğinde ,pazar günü hemen pazartesiye bağlanıyor sanki.Hiç bir işimi yapamadan gün bitmiş oluyor.Umarım verimli bir pazar olur bu pazar.