15.09.2011

geliyor musun?


Yine bir "davetiye kavuşması" içerikli postla sizlerleyim.Cumartesi günü gerçekleşecek olan Adidas All Originals Party de olmak isterseniz lütfen "gundogdunurdan@gmail.com" adresine mail atınız .Bugün 24:00'e kadar yorum bırakanlar arasında, random.org'da yapılacak olan kura sonucu davetiyeler pek çok kişiye gidecektir.Her davetiye 2 kişiliktir buarada:) İsim-soy isim eklerseniz de şahane olur.


Söyleyeceklerim bu kadar !! :)



4 yorum:

  1. Bende sevgilimi koluma takip gelmek istiyorum:)
    Zeynep altmisoglu

    YanıtlaSil
  2. fashion week te ben ... fashion night out da gene ben ... o defile senin bu magaza benim ..modacılar ..tasarımcılar ..bloggerlar..off be amma koşturduk ama ...şimdi eğlence zamanı ... o zaman bu zaman derken işte beklenen an adidas al orginals partyyyyyy :))))fashionkolik ikoncan ablam ve sosyal hayat insanı ben olmadan bu party eksik kalır ama dimi :)))senelerin emektarı gözümün içi kıymetli pabuçlarımı stan smithleri çekiyorum ayağıma ve geliyorum küçükçiftlik parka ...3..2..1...aksiyonnnnnnn......:))))

    YanıtlaSil
  3. Gelsem mi gelmesem mi modundayım... Gelicem sanırım çift kişilik davetiye yollamışlar... Aslında hiç de alakam yok böyle gençlik eğlenceleriyle :) malum opera insanıyım ben... Uğricam ama pfffff

    (bu arada yönetwoman ha? sevdim bunu :DDD )

    YanıtlaSil
  4. Sevgili qvave

    bana mail adresini yollaman mümkün müdür???

    YanıtlaSil