20.12.2011

fransız bir kız.


Mélanie Laurent...

En son Beginners'da izledim onu.Filmi sevdiğim gibi Anna karakterinde ki Mélanie'ye de bayıldım.Yalın ama kendince bir giyim ve yaşam tarzı edinmiş olan karakterden ötürü sevmişimdir muhtemelen Anna'yı.

Inglourious Basterds

Bu filmde, erkek çocuğu halleri ve filmin son sahnesinde ki kırmızı elbiseli hali ilham kaynakları açısından verimli olmuştur.


İşte Beginners..
Kolunda ki çantayı isterim mesela.Filmin afişinde yer alan "Kırmızı Elbise" de istediklerimden.Ayrıca filmde ki evler,odalar,kırtasiye malzemeleri de benim olsun.

Le Concert

"Paris'te Son Konser" filminde ise "Anne" karakterindeydi Mélanie.Bu filmde de yine sevdiğim yalın,basit,şık,tarz falan filan durumlar vardı.Anne karakterinin kaldığı ve şahane bahçesi olan o ev diğer pek çok ayrıntı uzun zamandır aklımdan çıkmamakta.






Kendi halinde nasıl giyiniyor derseniz,her beş elbisesinden üçü Miu Miu :) Eeee iyidir.

Mélanie den etkilenmem oynadığı karakterler ve o karakterlerin yaşam tarzları kaynaklı başladı.Bu gidişle alttan alta Mélanie Laurent tutkunu olup çıkacağım galiba.


3 yorum:

  1. yanlış hatırlamıyorsam "je vais bien ne t'en fais pas" adlı filmde de oynuyordu melanie'yi seviyorsan izlemeni tavsiye ederim:)

    http://motivationforfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. tamamdır,bakacağım en kısa zamanda:)))

    YanıtlaSil
  3. Bence de çok başarılı bir tarzı var...

    YanıtlaSil