11.11.2013

Sephora’nın Geleneksel “Gülen Ciltler” Festivali Devam Ediyor! / Basın Bülteni

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora’nın gelenekselleşen “Gülen Ciltler Festivali” başladı. Etkinlik, cildinin bakımlı olmasını önemseyen tüm kozmetik tutkunlarını Sephora mağazalarında cilt bakımı konusunda bilinçlendirmeye hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında, mağazayı ziyaret eden müşteriler, dünyaca ünlü cilt bakım
markalarının en yeni ürünleri ile tanışırken, cilt bakım uzmanları tarafından ücretsiz cilt analizi ve bakımı yaptırabiliyor.


Etkinlik boyunca beğendiği markanın 2 ve üzeri cilt bakım ürününü alanlar, alışverişlerinde %15 indirim fırsatından da yararlanabiliyor. Kampanyaya dahil olan markalar arasında La Prairie, Algenist, Strivectin, Rexaline, Erborian, Sisley, Shiseido, Guerlain, Clarins, Estee Lauder, Clinique, Lancome, YSL, Biotherm ve Cristian Dior yer alıyor.
Cilt bakımı yaptırmak isteyen müşterilerin öncesinde mağazayı arayarak randevu alması yeterli oluyor. 23 Kasım 2013 Cumartesi gününe kadar devam edecek etkinlik, tüm güzellik ve bakım tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Sephora'da Gülen Ciltler Festivali kapsamında, Sephora Black kart sahiplerine, ekstra ayrıcalıklar sunuyor. Gülen Ciltler Festivali'nde katılımcı markaların %15 indirim oranlarına ilaveten, Black kart sahipleri seçecekleri bir adet favori cilt bakım ürününde ekstra %5 indirim daha kazanıyor. Sephora severler, %20'ye varan indirim oranı ile kasım ayında da kendilerini şımartmaya devam ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder