20.03.2009

yes-ter-day!!!!

DJ hıncal uluç un ikinci albümü müzik marketlerde:).hatta çıkalı bi kaç ay oldu. birinci albümde de ,ikincisinde de seçilmiş parçalar '' hımmm bu şarkıyı seviyorum'' dedirten cinstendi. Albümlerin içeriği klasik , sevdiğimiz ,yıllardır dinlediğimiz parçalar.Elimizin altında olan bu parçaların, daha da bir derlenip toparlanıp bizlere sunulmuş halidir bu albümler.Bir de hıncal'ın seçtikleri yazısı eklenmiştir.Olay bu yani.Ama ikinci albümde ki bir parça (ki yazıyı yazma sebebim) büyük bir çekiliş sonucu kazanılan büyük bir armağan gibi. ELVIS PRESLEY- YESTERDAY:) kimler sölemedi ki parçayı fakat elvis...albüm için bu parça süpriz olmuş aslında.hıncal uluç'un oluşturduğu listede yesterday orjinal hali olan the beatles'a aitmiş.Ama telif hakkından ötürü the beatles versiyonu konulamamış albüme.Elvis versiyonu için böyle bir sorun olmamış ve parça albümde yerini almış.Hatta hıncal uluç ''' ben elvis hayranı olarak yesterday'ı söylediğini bilmiyordum''' demiş:):) yesterday'ı birdaha ve birdaha çok sevdim:) sağda ,solda, orda burda , eşe dosta, hısım akrabaya herkese bu parçayı dinletelim:):):)

3 yorum:

  1. ilk ingilizce öğrendiğim yıllar bbcnin bir kasedi vardı tek ingilizceşarkı da yesterdaydi,dinler dinler iç geçirirdim,elvisin söylediğini ben de ilk defa duydum,dinlemek şart;)

    YanıtlaSil
  2. hahaha:)) Türkiye işte burası... Eğer şarkının Elvis versiyonunu da alamasalardı emınım İstanbul'da barlarda çıkan 2.sınıf rock cover gruplarına söyletirlerdi Nurdancım:)
    Neyse ki güzelmiş Elvis versıyonu,dinleyelım bakalım...

    YanıtlaSil
  3. prettycim::):) hepimizin bir anısı var bu parçada , en dokunaklısından:)bu cover halinide seversin bence:):)
    ayşimcim:::):):)) bencede ''işte türkiye'' .olmadı hıncala söyletirlerdi artık:))

    YanıtlaSil