5.01.2012

zooey

Zooey Deschanel.

Benim için "500 days of summer" ile başlayan Zooey sevgisi şu günlerde "New Girl" ile pekişmekte.Saçlar,gözler,kıyafetler,mimikler,espiriler derken aldı kattı beni kendi kitlesine.Şarkı da söylüyormuş. 5 adımda Zooey var bu postta.

1)İş-Güç:
Filmler-diziler var işte burada.




2)Kırmızı Halı:
Eee tabi işin içine kıyafetler girsin artık.Bence gece kıyafetlerinde pek iyi değil yahu.Eskiden daha bir şirin kız hallerindeymiş ,son yıllarda daha iyiye doğru gitmekte bence gece elbisesi açısından.

3)Mimikler:
Zooey ile ilgili aklıma ilk gelen şey mimikleri oluyor.Kaşlar,gözler,eller,kollar hep hareketli.İyidir iyi.Güzelim ,alımlıyım havalarında olmadığı için suratı halka açık ortamlarda rahatça şekilden şekile sokuyor.

4)Günlük Kıyafetler:
Oynadığı karakterler genelde stil sahibi olduğu için Zooey'den de böyle atraksiyonlar beklemek normal tabi.Özellikle New Girl dizisinde ki kıyafetler tam onluk gibi olduğu için sokaklarda da onu "Jess" olarak görmek daha iyi.

5)Bir adet şarkıcı:
Geçtiğimiz yıllarda "volume 1" isimli albüm çıkarmış.Sesi ve şarkıları güzelmiş,dinleyiniz:)
Şarkılardan;


Bir de 15 Ocak'da gerçekleşecek olan Altın Küre ödül töreninde, komedi dalında en iyi kadın oyuncu adaylığı var.Kendisine başarılar diler,ödülü almasını temenni ederiz:)

follow

4 yorum:

  1. bende çok beğeniyorum zooey i, hani böle eski moda kızlar vardır ya aynen öyle, vintage tarz sevdiğim için stilini de acaip begeniyorum ozellikle 500 days of summer daki giyimi, sacları superdi. new girl ü bilmiyorum dizi mi?

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum bu kıza.. biliyosun zaten :) saçına kıyafetlerine özellikle mimiklerine.. ve şarkı söylemekle konuşmayı birleştirmesine :)) mütiş bi konu olmuşşşşş

    YanıtlaSil
  3. seviyoruz evet:))) saol tatlım

    YanıtlaSil