28.02.2012

canpare

Yıllar yıllar önce The Godfather tutkusu ile yanıp tutuşurken, serinin 3. ve son filminde tutku iyice harmanlanmıştı.Sofia Coppola ile gözgöze gelmiştik biz. Mary Corleone rolündeydi, Don Michael Corleone' nun (Al Pacino) kızıydı işte. Hem filmde ki "babası" hem de gerçek hayatta ki babası ( Francis Ford Coppola) çok havalı olan bu kızı o zamandan beri çohh severim.

Uzun saçlı,siyah elbiseli ve Don Vincent Corleone (Andy Garcia) ile olan halleri gözümün önüne gelir hep Sofia Coppola ismini duyunca :)

Oyunculuğa babasının çektiği filmlerde ufak tefek rollerde devam etsede yönetmen olarak, serüvene devam etmekte Coppola .Soy isminin getirdiği güzelliği daha da sağlam bir marka yaptı elbette ki çektiği filmlerle.

Adını yönetmen olarak iyice duyurmasına vesile olan çektiği filmlerden bazıları; The Virgin Suicides,Lost in Translation,Marie Antoinette,Somewhere.

Moda markaları ile yaptığı çalışmaları da mevcuttur.LV için babası ile kamera önüne geçtiler ve bizi bayıltılar (özel koleksiyonu vardı bir de).Aynı zamanda Marc Jacobs'ın ilham küplerinden biri olduğunu da belirteyim:)

Şimdilerde var olan marka çalışması ise Marni at H&M 'dir. İki markanın kavuşması için bir video çekti Sofia.O videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Özetle sevmekteyim bu kızı. Giydikleri de keza öyle sevdiklerimden.Bilekten bağlı ayakkabı konusunda uyuşmasakta genel olarak aynı gardrobu bile paylaşabiliriz bence.Bana uyar.

Pinterest 'de Sofia Coppola başlığım var bir de.Onunla ilgili daha fazla görsel isterseniz,buyrun gelin:)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder