24.03.2014

Sephora “The Beauty Week” ile Moda ve Güzellik Şöleni…

Güzellik tutkunlarının vazgeçilmez haz noktası Sephora, moda haftalarından esinlenerek yarattığı “Sephora The Beauty Week” etkinliğinin bu yıl ikincisini hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan etkinlik, bu yıl 25 Mart Salı günü Sephora İstinyePark Mağazası’nda gerçekleşiyor. InStyle Türkiye, tasarımcı Meltem Özbek, Make Up For Ever ve Bumble and bumble katkılarıyla gerçekleşecek etkinlik ile katılımcılara moda ve güzellik şöleni hazırlanıyor.



Sezonun en hit makyajları Make Up For Ever make-up artistleri tarafından katılımcılara uygulanırken, bu çarpıcı makyajlar Bumble and bumble ürünleriyle HANDE&HALUK kuaför salonu saç uzmanları tarafından şekillendirilen saçlarla taçlanacak. Modacı Meltem Özbek’in tasarımlarıyla renklenecek olan etkinlikte, InStyle dergisi güzellik editörleri de sezonun en trend güzellik ipuçlarını Sephora severler ile paylaşacak. Etkinliğe isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
Sephora, moda ve güzellik ile ilgili trendleri takip eden ve keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi “Sephora The Beauty Week”e davet ediyor.



Sephora The Beauty Week
Yer      : İstinyePark AVM / Sephora Mağazası
Tarih   : 25 Mart 2014 Salı
Saat    : 16:00 – 20:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder