18.03.2014

Tüm cilt tiplerine uygun bir temizleyici!


Tüm cilt tipleri için uygun olan Aqualibrium serisi, günlük temel cilt bakım ürünlerinden oluşmaktadır ve her hangi bir h2O+ bakım serisiyle uyum içinde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Eşsiz deniz özlü teknolojisi sayesinde, Aqualibrium’un cilt temizliğini keyfe dönüştüren ürünleri sayesinde bir yandan cildi ferahlatarak derinlemesine temizler ve arındırır bir yandan da, nem takviyesi yaparak cildin nem dengesini muhafaza etmesini sağlar. Kırmızı deniz yosunu özü sayesinde cilt kendini daha hızlı yenilerken, deniz planktonu, wakame, deniz marulu ve deniz rezenesi özleri de cilde yoğun nem katkısı yaparak ince çizgilere dolgun bir görünüm sağlar.


Dual-Action Eye Makeup Remover
Hassas göz çevresini nazikçe temizleyen çift fazlı göz makyaj temizleyicisi, waterproof göz makyajını bile kolayca temizler. Lenstakan kişilerin dahi rahatlıkla kullanabileceği Dual-action Eye Makeup Remover, deniz botaniklerinden elde edilen yağsız formülüyle kirpikleri besler.
Dual-action Eye Makeup Remover 40 ml’lik mini boyu sayesinde ufak makyaj ve/veya tuvalet çantalarınızda hiç yer kaplamadan sizinle tatile gelebilir, pijama partilerinize eşlik edebilir!

Satış fiyatları:
120ml – 49,90TL
40 ml – 19,90TL




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder