21.03.2014

SEPHORA ROUGE INFUSION ile KALICI ve GÖRKEMLİ STİL

Sephora, kalıntı bırakmayan dokusu ile 10 saat kalıcılık sunan yeni ruju Rouge Infusion ile www.bukombin.com ‘da özel bir projeyi hayata geçiriyor. Sephora, en kalıcı ve görkemli kombini yapan güzellik tutkunlarına muhteşem bir hediye paketi kazanma şansı sunuyor.

20 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında Sephora Türkiye facebook sayfasını beğenerek www.bukombin.com sayfasında en kalıcı ve görkemli kombinini yapıp paylaşanlar arasında jürinin seçtiği 1.’ye  300 TL., 2.’ye 250 TL ve 3.’ye 200 TL’lik Sephora hediye paketi armağan edilecek. 


Sephora Rouge Infussion = Dudak Mürekkebi
Doğal görünümlü dolgun dudaklar her kadının hayalidir. Estetik operasyon olmaksızın çarpıcı dudaklara kavuşmak artık Sephora ile hayal olmaktan çıkıyor. Son iki sezondur öne çıkan cesur ve çekici dudaklar, Sephora Rouge Infusion ile gerçeğe dönüşüyor.
Hem eğlenceli hem de pratik kullanım sunan ürün, dudak çizgileriyle mükemmel uyum sağlıyor. Özel renk pigmentleri sayesinde anında etki gösterirken, belirgin renkler sunuyor. Ürünün pembeden turuncu ve kırmızıya uzanan 14 farklı renk seçeneği bulunuyor. Canlı ve çekici bir ruj deneyimi sunan Rouge Infusion, kolay uygulanabilir yapısıyla da dudaklarda 10 saate* kadar kalıcılık sağlıyor.  Dudakları nemlendirerek bakım yapan ürün, ergonomik tasarımıyla portföy çantalar da bile rahatlıkla taşınıyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder