2.02.2012

derleme - toplama 10

Yine yine yine..XOXO'suz derleme toplama yapamam:)
Ücretsiz edindiğim bu derginin içeriğini ,7-8 tl verip aldığım dergiler kıskansın bence.

Bir de İstanbul Moda Akademisine gitmiş olmanın mutluluğu içindeyim.Akademinin en şahane yanlarından.O enfes kitaplar,dergiler,ben oradan ayrılmayayım diye gözümün içine bakıyorlar .Onlar da beni seviyor.

Son zamanlarda ki feci takıntım kinder pingui - süt ikilisi!!!

Fashion Week içerikli derleme- toplama kısmı.Hepimiz için ilham kaynağı olma özelliğini uzun süreler taşıyacak olanlardan Amy,son olarak Jean Paul Gaultier'a peri olarak gelmiş bulunmakta.Paris Haute Couture moda haftasında gerçekleşen defilede Amy izlerini görmek şahane oldu.

Diğer fotolarda ise İstanbul Moda Haftasında defilelerini izleyeceğimiz iki tasarımcının koleksiyonlarından bir kare yer almakta.Moda haftası kapsamında da Özlem Kaya ve Gamze Saraçoğlu'nun defilelerini merak etmekteyim şahsen.Altta ki görsel ise Simay Bülbül'ün ilk Türk Dünya Kraliçesi Keriman Halis Ece anısına gerçekleştirdiği koleksiyona ait.Fashion Week'de heyecan verici işlerden biri gibi olacak sanki.Çekim de ayrı bir güzel olmuş.Fotoğraflar Barış Aktınaz'a ait.




...ve DeryaBaykaling kısmına hoşgeldiniz.Mavi defter ve yanındaki deftere ayar çektim biraz.Biriktirdiğim görsellerin içinden seçtim ,üzerlerine yapıştırdım işte(en basit şey ama olsun:)).Selobant ile de defterin tümünü kapladım bir de,yapıştırdığım görsel zarar görmesin diye:))

Kar,kar,kar..

"Madem evdeyim birkaç gün,saç bakımına girişebilirim" içerikli işlere kalkıştım.Dünya dolusu ürünle.Ya o değil de müthiş güzel kokuyormuş bunlar.

bir de şarkı olsun,gözde doğan'a bol sevgi:) Feist-So Sorry

Bu kadar yazacaklarım.Sevgiler hepinize.

2 yorum:

  1. xoxo mag'i her zaman bulamıyorum, üzücü.. çünkü gerçekten çok çok kaliteli bir dergi. bu arada ödünç aldığın kitapların adlarını yazabilir misin? pop-art diyince akan sular duruyor bende :D ben de moda haftasında en en en çok simay bülbül - niyazi erdoğan defilelerini merak ediyorum ama bakalım bir davetiye bulabilecek miyim..

    YanıtlaSil
  2. çoğu cafe düzenli olarak bulunduruyor aslında,önce davranmak lazım:)

    kitapları ödünç almadım ,orada incelediğim için aklımda değil hepsinin ismi ama yeşil kapaklı pop art' a şurda ulaşabilirsin:

    http://www.amazon.com/Pop-Art-Critical-Documents-Twentieth-Century/dp/0520212436/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1328439960&sr=8-3

    davetiyede bulursan fashion week de görüşmek üzere o zaman:)

    YanıtlaSil